Mereu alături, mereu la îndemînă!

Alegerea și folosirea corectă a soluției pentru geamuri

Nu este un secret faptul că starea de spirit a unei persoane și chiar sănătatea ei depinde în mare măsură de încăperea în care se află. Imaginați-vă ziduri întunecate și sumbre, geamuri murdare, sticlă grasă prin care abia pătrunde o rază foarte mică de soare ... Înfiorător, nu-i așa? Acum, imaginați-vă o cameră curată, plină de lumină strălucitoare, care vine prin ferestrele curate ca  cristalul. Absolut altceva , nu-i așa?
Este foarte important de a alege corect soluția pentru curățat geamul  în scopul de a păstra ferestrele  strălucitoare și  a crea confortul necesar în casă. Deci, cum se va  face acest lucru?
În primul rînd  , soluția  aleasă nu trebuie să afecteze negativ sănătatea umană. Atunci când se lucrează îndelung cu  agenți de curățare trebuie să se  folosească mănuși de cauciuc. Soluțiile de curațat ferestrele  sunt  obligate să se conformeze standardelor internaționale acceptate de calitate și siguranță a mediului. Aceasta include lipsa unui miros  pronunțat de chimicale, ceea ce poate provoca alergii și irita tractul respirator.
Pentru curățarea profesională a ferestrelor soluțiile  trebuie să fie selectate cu grijă, în funcție de tipul de sticlă, densitatea sa, materialul de construcție al cadrului ferestrei și așa mai departe. Pentru o utilizare în condiții casnice se va aborda o soluție universală pentru curățat fereastra . Astfel de substanțe conțin  un nivel de pH neutru sau mediu, deci sunt  sigure la exploatare  și oferă rezultate de calitate.
Convenabil pentru majoritatea consumatorilor sunt sticlele echipate cu un spray. Mulți producători de soluții pentru curățat ferestre livrează produsele sale anume într-un astfel de ambalaj . În acest caz, soluția  este deja dozată în proporțiile corecte, diluată și gata de utilizare. Trebuie doar să pregătiți un  burete (sau pânză) și mănușile de cauciuc.
Atunci când se lucrează cu sticla este necesar să lucrăm cu acuratețe și precauție. Agenți de curățare nu trebuie să conțină particule solide care pot zgâria suprafața sticlei. De asemenea, ar trebui să se lucreze cu atenție sporită la curățarea  ferestrelor cu fisuri, cioburi sau zgîrîieturi. Spălarea acestor suprafețe se va efectua cu soluții profesionale pentru curatarea ferestrelor .
Unele soluții pentru spălarea ferestrelor  pot fi, de asemenea, furnizate consumatorului sub  formă de concentrate  sau prafuri, care necesită diluare prealabilă în apă. Proporția trebuie indicată pe eticheta fiecărui agent special. Acest lucru este  mai puțin eficient din punct de vedere al timpului de muncă, dar este foarte economic din punct de vedere financiar. 
La spălarea ferestrelor, străduiți-vă să nu se  lase urme pe suprafața sticlei, iar excesul de detergent se va elimina cu ajutorul  unei cîrpe umede și apoi a unei cîrpe uscate.
În ceea ce privește prețul,  gama sortimentală  poate varia de la cele mai ieftine mijloace pînă la  produse de clasa VIP. Consumatorilor cu venit  mediu, le sfătuim să nu cadă în oricare dintre aceste extreme, deoarece chiar și cu o sumă relativ mică puteți achiziționa soluții de curățat ferestrele  profesionale de înaltă calitate .
La noi  veți găsi produse pentru curățarea ferestrelor de o înaltă calitate la prețuri rezonabile de la producători renumiți - TEX, EMULSIO, Felce AZZURRA ș.a.
În plus, vă putem oferi și șervețele pentru spălat geamuri, care nu  vor lăsa urme pe ferestrele D-stră și vor contribui la crearea bunei dispoziții.

Accesarea cabinetului personal:

E-Mail:
Parola:
Restabilirea parolei

Restabilirea parolei:

E-Mail:
Cod de testare:
Accesarea cabinetului personal