Mereu alături, mereu la îndemînă!

Distribuția

Prostand.md distribuie: chimice de uz casnic, produse cosmetice, produse de igienă, rechizite  școlare și de birou, tacîmuri de unică folosință și alte grupe de mărfuri pe piața Moldovei. Asortimentul include peste  7500 de denumiri de mărfuri.
 
    Prostand.md colaborează cu  rețele de dealeri, care includ agenți economici din toată Republica Moldova. Majoritatea au fost alături  de la fondarea companiei, pe parcursul a  21 ani.
 
     Distribuirea  mărfurilor se efectuiază prin intermediul   următoarelor canale de distribuție:
 
1. Vînzări  en-gros prin intermediul  dilerilor și partenerilor pe întreg teritoriul țării.

2. Distribuirea prin intermediul rețelelor  comerciale a Moldovei: Rețeaua Metro Cash & Carry, Nr 1, Fourshette, Linella, Green Hils, Velmart, Fidesco, Zolușca, Alina Cosmetics și multe altele, în număr de  mai mult de 350  magazine și supermarketuri.

3. Vînzări prin intermediul rețelelor comerciale specializate.
 
4. Vînzări corporative, inclusiv HoReCa - 2000 agenți economici procură produse pentru uz intern de la  PROSTAND.MD. 

5. Vînzări cu amănuntul și vînzări prin intermediul internetului - magazinul de firmă al companiei este întotdeauna pregătit să vă deservească pe adresa: mun.Chișinău, str. Doina 199/1. Toata gama de produse și servicii poate fi găsită pe site-ul nostru, unde puteți face o achiziție fără a părăsi casa D-stră. Vom livra comanda la timp, chiar la ușa casei, apartamentului sau biroului.

 
Pentru încheierea contractelor contactați  managerii companiei noastre. Veți fi  întotdeauna bineveniți!

 
Prioritatea noastră - o abordare individuală a fiecărui client.
Fiecare comerciant, magazin, birou sau persoană fizică  va găsi la grupa de companii PROSTAND prețuri avantajoase și condiții acceptabile de cooperare.


Accesarea cabinetului personal:

E-Mail:
Parola:
Restabilirea parolei

Restabilirea parolei:

E-Mail:
Cod de testare:
Accesarea cabinetului personal